Kommende premierer

Pot-au-feu – Veien til hjertet

Premiere 22. mars 2024

Frankrike i 1885. Eugénie jobbet som kokk for den berømte restauranteieren Dodin i 20 år. Hun anses som utmerket på sitt felt. I løpet av årene, fordi Eugénie og Dodin tilbrakte mye tid på kjøkkenet sammen, oppsto det følelser mellom dem.

Knox Goes Away

Premiere 27. mars 2024

Når en leiemorder opplever en raskt utviklende form for demens, får han en mulighet til å gjøre opp for seg ved å redde livet til den voksne sønnen han hadde vært fremmedgjort fra.

Nattevakten

Premiere 3. mai 2024

In order to finance his law studies, Martin starts as a night watchman in a mortuary. When the victims of a serial killer of prostitutes are deposited there, scary things begin to happen. Therefore and because of a strange bet with his fellow student Jens, the police begins to think he is the murderer.

Monster

Premiere 19. april 2024

Den stille og reserverte 12-åringen Minato bor alene sammen med sin mor, og er overbevist om at hjernen hans på mystisk vis er byttet ut med en grisehjerne. Hans tiltagende underlige adferd vekker morens uro.

Jungelgjengen på Verdensturne

Premiere 26. januar 2024

Når en mystisk superskurk dekker jungelen med giftig rosa skum som eksploderer ved kontakt med vann, blir Jungelgjengen kalt til unnsetning. Det er mindre enn en måned til regntiden, så gode råd er dyre! Sammen med nye allierte må heltene våre reise verden rundt på jakt etter den nødvendige motgiften. For Maurits og vennene hans har innsatsen aldri vært høyere!

Sommerfuglen Sigurd

Premiere 16. februar 2024

Sigurd er en modig og ressurssterk sommerfugl som ikke kan fly – men det holder ham ikke tilbake! Sammen med vennene sine, den morsomme larven Martin og sommerfuglen Jennifer som er redd for høyder, legger de ut på et spennende eventyr.

Når befrielsen kommer

Premiere 8. mars 2024

Det danske ekteparet Jacob og Lis og deres 12 år gamle sønn Søren blir beordret til å huse 500 tyske flyktninger. Det tyske militæret har imidlertid ikke tenkt å bidra med medisinsk behandling og overlater til den danske familien å ta seg av alle flyktningene.

Somliga går med trasiga skor

Premiere 26. april 2024

Nesten førti år etter hans død er Cornelis Vreeswijk fortsatt et av svensk musikks største ikoner. Ved hjelp av nyoppdaget arkivmateriale tegner denne dokumentaren et nært portrett av en kunstner som inntil slutten ønsket å gi stemme til samfunnets svake og ødelagte.

Je’vida

Premiere 2. februar 2024

Tynget av sin fortid og ledsaget av en kunstner-niese hun knapt kjenner, vender Iida tilbake til sin samiske landsby. Hun er fast bestemt på å selge den beskjedne familieeiendommen etter sin mors død.

Fritt fall

Premiere 5. januar 2024

Sandra, Samuel og deres svaksynte 11 år gamle sønn Daniel har bodd i et avsidesliggende fjellområde det siste året. En vinterdag blir Samuel funnet død i snøen utenfor hytta. En etterforskning starter og det er vanskelig å vite om han tok sitt eget liv eller ble drept.

Et enkelt liv

Premiere 9. februar 2024

Vincent er en kjent suksessfull gründer. En dag bryter bilen hans sammen på en fjellvei, han blir strandet og hans hektiske livsstil blir satt på pause. Pierre, som lever isolert fra den urbane verdenen og har bosatt seg midt i naturen, kommer ham til unnsetning og tilbyr ham gjestfrihet.

Bøndene

Premiere 30. august 2024

I en polsk landsby sent på 1800-tallet ønsker bygdas rikeste bonde, Maciej, å gifte seg med den vakre, unge Jagna. Hun har imidlertid et godt øye til Maciejs sønn, Antek. Jagna ønsker å leve livet på sine egne premisser, noe som skaper misnøye blant befolkningen på landsbygda.