Kommende premierer

Moonfall

Premiere 4. februar 2022

En mystisk kraft slår månen ut av sin bane rundt jorden og sender den på kollisjonskurs rett mot jorden. Med bare kort igjen til et dødelig sammenstøt og med en verden på randen av utslettelse, er NASA-sjef og tidligere astronaut, Jo Fowler, overbevist om at hun har nøkkelen til å redde oss alle.

Verdens vakreste gutt

Premiere 21. januar 2022

I sentrum for den klassiske romanen Døden i Venedig, og Luchino Viscontis filmaterisering fra 1971, står en eldre manns besettelse av en ung, slående vakker gutt. Etter en omfattende castingprosess finner Visconti den perfekte gutten i den svenske 15-åringen Björn Andrésen, som regissøren presenterer for verden som «verdens vakreste gutt».

Swan Song

Premiere 21. januar 2022

En pensjonert frisør rømmer ut fra eldresenteret for å gjøre en siste hårklipp for en av sine gamle kunder, en rik og nylig avdød dame, som trenger litt hårstell i forbindelse med sin begravelse. Pat mimrer over sine flamboyante glansdager. På eldresenteret har han følt seg tom og fortapt, men når han endelig kommer seg ut, så våkner den voldsomme energien tilbake igjen.

Frøyas eventyr

Premiere 11. februar 2022

Frøya, ei lita foreldreløs jente, bor på gatene i byen Roc-en-Brume. Sammen med sine tre tamme røyskatter overlever hun ved å stjele mat fra slottet til den skumle regenten Tristain, som som har ranet til seg tronen. En vakker dag, for å unnslippe vaktene som jager henne, kler Frøya seg ut som en prinsesse.

Lamb

Premiere 28. januar 2022

María og Ingvar lever et rolig liv som sauebønder på en vakker og tilbaketrukket gård på Island. Når de oppdager en mystisk nyfødt på deres eiendom bestemmer de seg for å ta vare på og oppdra den som sitt eget barn. Denne uventede livshendelsen bringer den nye familien mye glede, men truer også med å ødelegge den.

Pig

Premiere 14. januar 2022

Langt inne i Oregons dype skoger bor einstøingen Rob sammen med grisen Apple. Apple er unikt begavet når det kommer til å snuse frem trøfler, og det er nettopp som trøffeljeger Rob tjener til livets opphold. Når to inntrengere en natt overfaller Rob og stikker av med Apple, har han kun én tanke i hodet – å få henne tilbake.

Gaia

Premiere 7. januar 2022

Vi møter skogvokterne Gabi og Winston, som er på et rutineoppdrag i den dype urskogen i Sør-Afrika. Ting tar raskt en mørk vending for skogvokterne, og Gabi havner hos dommedagsdyrkeren Barend og sønnen Stefan. Det blir fort tydelig at det finnes større farer i området enn to avhoppere fra samfunnet.

Fabian

Premiere 18. mars 2022

Vi blir kastet inn i 30-tallets Tyskland. En ung akademiker ved navn Dr. Jakob Fabian jobber med å lage annonser for et sigarettfirma på dagtid, og om natten vandrer han i byens gater og besøker bordeller.

Bendetta

Premiere 18. februar 2022

Nonnen Benedetta lider av forstyrrende religiøse og erotiske visjoner om Jesus. Visjonene er både skremmende og inspirerende. Dette fører henne til å utfylle sine drømmer om makt og seksuell tilfredstillelse. Hun blir utdelt en ledsager som hun raskt utvikler et romantisk forhold til.

Annette

Premiere 25. desember 2021

Annette forteller historien om komikeren Henry og den internasjonalt berømte sangeren Ann. I rampelyset er de det perfekte paret; glad og glamorøs. Når datteren deres, Annette, blir født – et barn med en helt spesiell gave – vil deres liv forandre seg for alltid.

Terminator 2

Premiere 3. desember 2021

James Camerons episke mesterverk innen action- og sci-fi sjangeren, med Arnold Schwarzenegger i sin mest ikoniske rolle, fyller 30 år og er nå blitt restaurert til perfeksjon av filmverdenens mest beryktede perfeksjonist – James Cameron i sin egen høye personlighet.

Natural Light

Premiere 26. november 2021

István Semetka er opprinnelig en enkel ungarsk bonde, men som nå befinner seg i okkuperte Sovjetunionen under andre verdenskrig som korporal i en spesialenhet på jakt etter partisangrupper. På vei til en avsidesliggende landsby angripes hans enhet av fienden og deres overordnede dør.

Boy Behind the Door

Premiere 12. november 2021

De 12-årige vennene, Bobby og Kevin, kidnappes mens de spiller ball i den lokale parken. Bobby våkner med hendene bakbundet i bagasjerommet på en bil, men han lykkes etter mye strev å brekke opp låsen og flykte fra fangenskapet.

Titane

Premiere 5. november 2021

Filmen skildrer Alexia som barn blir alvorlig såret i en bilulykke og får operert inn en titaniumplate i hjernen. Som ung har hun utviklet seg til en slags seriemorder, men under en flukt fra myndighetene endrer hun sitt utseende og påstår å være den forsvunnede sønnen til en traumatiseret brannmann.

Ekkliene

Premiere 5. november 2021

En liten landsby har et stinkende problem: Den lokale søppeldynga. Den skjemmer området og byens borgere på grunn av stanken, og de må se langt etter turister og er bekymret for områdets eksistens. Noe må skje!

The Man Who Sold His Skin

Premiere 1. oktober 2021

Sam Ali, en ung sensitiv og impulsiv syrer, flykter til Libanon for å unnslippe borgerkrigen i hjemlandet. For å kunne reise til Europa og leve med sitt livs kjærlighet godtar han å få ryggen tatovert av en av verdens mest banebrytende samtidskunstnere.