Kommende premierer

Baby Jane

Premiere 18. oktober 2019

Joanna er 19 år og hun lever i en småby. Hun er akkurat ferdig med utdannelsen og forlater småbyen den samme kvelden. Jonna ankommer Helsinki og alt er nytt og spennende. Men høsten kommer og den vakre drømmen begynner å blekne i regnet.

Midway

Premiere 15. november 2019

Den episke og sanne historien om en underbemannet amerikansk flåte, og de modige marinesoldatene og pilotene som vant over en mektig motstander.

Yao

Premiere 15. november 2019

Yao er et stykke filmatisk mindfullness, som viser deg at det er først når de stopper opp og virkelig tar verden og menneskene du møter på din vei innover deg, og slipper tanken på å alltid skulle være et skritt foran i livet, at du fullt og helt vil finne ro og lykke.

Skin

Premiere 22. november 2019

En brutal og nådeløs historie om rasisme og ignoranse, men også en fortelling om at det aldri er for sent å gi slipp på hatet – hvis man bare har motet og støtten til å gjøre det.

The Nightingale

Premiere 29. november 2019

To mennesker forenes i deres enorme tap og bunnløse hat, i en kamp mot en verden der kvinner og ikke-hvite er plassert i maktesløse posisjoner.

Apocalypse Now: Final Cut

Premiere 6. desember 2019

Du kan forvente å bli overveldet av Coppolas nye versjon, som selvsagt skal ses og oppleves det eneste optimale sted: På kino!

Let me Fall

Premiere 13. desember 2019

Let me Fall er en fiksjonsfilm basert på sanne historier og intervjuer med familier som har opplevd og kjempet mot rusavhengighet. Resultatet er en sterk og rørende film om avhengighet, og livsmotets kraft som viser seg når man minst forventer det.

Flukten fra Øst-Tyskland

Premiere 25. desember 2019

Flukten fra Øst-Tyskland er et endeløst spennende drama satt i en fantastisk 70-talls atmosfære. Basert på den sanne og utrolige historien som skapte overskrifter over hele verden! Vinneren av Publikumsprisen under Den Norske Filmfestivalen i Haugesund.