Kommende premierer

Midway

Premiere 8. november 2019

Den episke og sanne historien om en underbemannet amerikansk flåte, og de modige marinesoldatene og pilotene som vant over en mektig motstander.

Rambo: Last Blood

Premiere 20. september 2019

Nesten fire tiår etter at han for første gang gikk ut i kamp, er Sylvester Stallone tilbake som en av de største actionheltene gjennom tidene, John Rambo. Nå må Rambo konfrontere sin fortid, og hente frem sine brutale kampferdigheter for å få sin hevn i dette siste oppdraget.

Sir

Premiere 6. september 2019

En ung, singel mann fra Mumbais overklasse blir tiltrukket av sin like unge hushjelp fra bygda i det romantiske dramaet Sir.

Poms – Livets dans

Premiere 9. august 2019

POMS – LIVETS DANS er en komedie om en gruppe damer som danner en cheer-leading gruppe på deres pensjonat hvor de beviser at du er aldri for gammel til å gjennomføre dine drømmer…

Transit

Premiere 12. juli 2019

En ung mann flykter ut fra et Frankrike under nazistenes okkupasjon. Under sin flukt bruker mannen en falsk identitet med identitetspapirene til en død forfatter, og han lykkes. Når han havner i Marseille uten mulighet til å komme videre, treffer han en ung kvinne som desperat leter etter sin forsvunnede kjæreste…

Child’s Play

Premiere 19. juli 2019

A contemporary re-imagining of the 1988 horror classic, Child’s Play follows Karen, a single mother who gifts her son Andy a Buddi doll, unaware of its more sinister nature.

Kjærlighetens sesonger

Premiere 21. juni 2019

Kjærlighetens sesonger er et spennende drama som utspiller seg omkring to par i forstaden i Dublin. Selv om alt ser fint ut på overflaten, kommer det til syne sprekker i begge forhold når de treffes over en middagsaften…

Mysteriet Herr Link

Premiere 14. juni 2019

Animasjonsfilmen ‘Mysteriet Herr Link’ handler om Sir Lionel Frost, som anser seg selv som regjerende verdensmester som etterforsker innenfor myter og monstre. Problemet er bare at hans kollegaer ikke anerkjenner hans fag.