Kommende premierer

The Painted Bird

Premiere 16. oktober 2020

En foreldreløs jødisk gutt reiser fra landsby til landsby på søken etter tilflukt under andre verdenskrig. Hvert sted er han tilsynelatende mindre velkommen enn det forrige.

Summerland

Premiere 9. oktober 2020

Når den livlige og unge Frank, en evakuert gutt fra London, adopteres inn i hennes verden er hun fast bestemt på å bli kvitt han. Men hans uskyldighet, mot og nysgjerrighet vekker til live Alices dypt begravde følelser.

Mysteriet Henri Pick

Premiere 25. september 2020

I et bibliotek i Bretagne finner en ung redaktør et fremragende og fantastisk manus. Teksten er signert den avdøde og lokale pizzabakeren Henri Pick, som ifølge hans enke aldri skrev noe mer sofistikert enn en handleliste.

Matthias & Maxime

Premiere 21. august 2020

Maxime skal flytte til Australia og hans siste uker hjemme i Quebec går med til å ta farvel med venner og familie. Avskjeden innebærer kvalitetstid med vennegjengen, opprivende krangler med hans ustabile mor, og uventede følelser for bestekompisen, Matthias.

Den sorte jord

Premiere 14. august 2020

Prisvinnende film om 2. verdenskrig med James Norton (Krig og Fred) i hovedrollen. Basert på en sann historie.

Arab Blues

Peanut Butter Falcon

Premiere 17. juli 2020

Arab Blues er en forfriskende, tunisisk komedie, som tar opp tunge temaer på meget elegant vis.

Peninsula (Train to Busan 2)

Premiere 7. august 2020

SURVIVE TO THE LAST…

4 YEARS AFTER TRAIN TO BUSAN…

The Outpost

Premiere 17. juli 2020

Mot alle odds, ble oppdraget å overleve…Den sanne historien om det hardeste slaget under krigen i Afganistan. Med Orlando Bloom i hovedrollen.