Kommende premierer

Hitman’s Wife’s Bodyguard

Premiere 16. juli 2021

Verdens sprøeste og mest dødelige par – livvakten Michael Bryce og snikmorderen Darius Kincaid – er tilbake på nok et livsfarlig oppdrag. Fortsatt uten lisens og under gransking, er Bryce tvunget til å hjelpe Darius’ enda mer ustabile kone, den internasjonalt beryktede svindleren Sonia Kincaid.

Werewolves Within

Premiere 2. juli 2021

En krangel om en foreslått rørledning splitter den lille byen Beaverfield, og en snøstorm som sprerrer innbyggerne inne sammen i det lokale vertshuset. Filmen er en adapsjon av videospillet hvor varulver angriper en liten by.

The Book of Vision

Premiere 25. juni 2021

Eva forlater sin strålende karriere som lege for å studere medisinsk historie ved et avsidesliggende universitet. Hun ønsker å fokusere på sin egen natur, kroppen, sykdommen og skjebnen.

På kanten av livet

Premiere 18. juni 2021

Arthur og César har vært venner siden barndommen. Når Arthur forteller ham at han har kreft, bestemmer César seg for å flytte inn hos vennen sin for å hjelpe ham med å gjennomføre alle de tingene han alltid har ønsket å gjøre før han dør. Men det er en hake ved det hele: Det er ikke Arthur som er syk…

Herself

Premiere 9. juli 2021

Herself er et ekstremt aktuelt portrett av konsekvensene av vold i hjemmet og et byråkratisk system som ikke fungerer, men også en hyllest til mot og ekte vennskap mellom sårbare kvinner.

First Cow

Premiere 14. mai 2021

Oregon, 1820-tallet: En omreisende kokk og en ambisiøs kineser møtes ved en tilfeldighet under gullrushet, og før de vet ordet av det har de både et usvikelig vennskap og en uslåelig forretningsplan…

Tove

Premiere 21. mai 2021

Helsinki, 1945. Krigen er over og kunstneren Tove Jansson er fylt med en følelse av frihet både i kunsten og i det sosiale livet. Toves lengsel etter frihet blir testet når hun møter teatersjef Vivica Bandler.

Ainbo – Amazonas vokter

Premiere 21. mai 2021

Ainbo er en glad og aktiv jente født og oppvokst i en landsby i Amazonas dypeste jungel. En dag oppdager hun at skogen- den dyrebare regnskogen- er truet av ødeleggelse fra grådige mennesker som vil hugge den ned!

DNA

Premiere 9. april 2021

Det er sommer i Paris, og byen ligger øde. Neige besøker regelmessig sin elskede algeriske bestefar på gamlehjemmet. Hun er omgitt av sin utvidede familie – brødre, søster, tante, mor. Forholdet mellom dem er vanskelig, fylt av sinne og bitterhet.

From the Producer of DEADPOOL 2 and ATOMIC BLONDE. Theater are Monsters around us. And a Fighter within us. «An absolute blast»….

The Dissident

Premiere 26. mars 2021

I denne rystende og kritikerroste dokumentaren kaster regissør Bryan Fogel lys over mordet på den saudiarabiske Washington Post-journalisten og aktivisten Jamal Khashoggi.

Yakari på nye eventyr

Premiere 14. mai 2021

Yakari, den lille Sioux-gutten som kan snakke med dyr, så dagens lys i 1969 og ble skapt av sveitseren André Jobin og Claude de Ribaupierre. Serien ble en umiddelbar suksess, og seriealbumene (oversatt til 17 språk, inkludert norsk) er blant de mest solgte i det fransk-belgiske seriens under.

Siste streif av kjærlighet

Premiere 30. april 2021

Et hjertevarmt og inderlig komedie-drama om å finne kjærligheten i livets høst, som samtidig markerer den prisbelønte britiske forfatteren og regissøren Paul Morrisons comeback til det store lerretet.