Kommende premierer

Filmtyven

Premiere 27. mai 2022

Den gløgge 9-åringen Samay bor sammen med foreldrene under enkle kår, men er ikke helt som de andre gutta i gjengen. Én dag er han så heldig å bli venn med den loslitte kinomaskinisten Fazal, som jobber på kinoen Samay ofte rømmer til.

Memoria

Premiere 3. juni 2022

Jessica er en skotsk orkidédyrker på besøk hos sin søster i Bogotá. En dag begynner hun å høre et mystisk smell, som ingen andre ser ut til å høre. Dette sender henne ut på en eksistensiell reise som blant annet tar henne til en arkeologisk utgravningsplass der ritualer har funnet sted.

Old Henry

Premiere 3. juni 2022

Bonden Henry finner en skuddskadet rytter med en veske full av penger ved gården i Oklahoma, der han bor sammen med tenåringssønnen Wyatt. Han innser raskt at noen vil komme på leting etter både mannen og pengene, men tar likevel Curry inn i huset for å gi ham livreddende pleie.

Everything Everywhere All at Once

Premiere 20. mai 2022

Historien tar fart når Evelyn drar sammen med mannen Waymond for å møte IRS-arbeideren Deirdre Beaubeirdra midt oppi et hav av familiedrama. Mannen tar på Evelyn et headset og forteller henne at skjebnen til alle verdener i et uendelig multivers ligger på hennes skuldre.

Løftene

Premiere 8. juli 2022

Som en siste solidaritetshandling for lokalbefolkningen ønsker borgermesteren å få til en totalrenovering av det nedslitte høyhusområdet Les Bernardins. Men midt i forhandlingene dukker det plutselig opp en mulighet for henne til å få en ny og mer innflytelsesrik stilling.

Nitram

Premiere : tba

Den uflidde unge mannen har ingen venner, ingen manerer og til naboenes store fortvilelse er han besatt av fyrverkeri. Det verken naboene, de rådville foreldrene eller resten av befolkningen på den australske øyen Tasmania vet, er at Nitrams manglende respekt for menneskene rundt ham snart skal eskalere drastisk.

Grandmother

Premiere 17. juni 2022

Når en selvdestruktiv tenåring blir suspendert fra skolen og bedt om å ta vare på sin frekke og alkoholiserte bestemor som en straff, snur den vanvittige tiden de tilbringer sammen livet deres på hodet.

The Survivor

Premiere 15. juli 2022

Bokseren Harry Haft satt i fangenskap i Auschwitz, hvor han overlevde med å sloss mot andre fanger som underholdning for SS offiserene. Han er nå hjemsøkt av skyld på grunn av de grusomme minnene.

Beskytteren

Premiere 18. mars 2022

Mobberne forfølger Chen uansett hvor hun går og utsetter henne for voldelige overgrep. I sin mørkeste time kommer Chen tilfeldigvis i konflikt med ungdomskriminelle Xiao. Selv om Xiao har mange sider som skremmer Chen, innleder de begge et forsiktig vennskap basert på et løfte han gir henne. Han vil være hennes beskytter…

Annette

Premiere 5. august 2022

Annette forteller historien om komikeren Henry og den internasjonalt berømte sangeren Ann. I rampelyset er de det perfekte paret; glad og glamorøs. Når datteren deres, Annette, blir født – et barn med en helt spesiell gave – vil deres liv forandre seg for alltid.

En pensjonert frisør rømmer ut fra eldresenteret for å gjøre en siste hårklipp for en av sine gamle kunder, en rik og nylig avdød dame, som trenger litt hårstell i forbindelse med sin begravelse. Pat mimrer over sine flamboyante glansdager. På eldresenteret har han følt seg tom og fortapt, men når han endelig kommer seg ut, så våkner den voldsomme energien tilbake igjen.

Villmenn

Premiere 22. april 2022

Dypt inne i den norske villmarken finner vi danske Martin kledd ut som en viking, vandrende inn i en Joker for å bytte pels mot dagligvarer. Han har en midtlivskrise og velger å leve slik våre forfedre gjorde.

Eiffel

Premiere 13. mai 2022

Historien og lidenskapen bak Eiffeltårnet som et ble bygget til verdensutstillingen i Paris i 1889. Eiffeltårnet står igjen fortsatt i dag som en av klodens mest kjente landemerker.