Kommende premierer

Andre siden

Premiere 22. januar 2021

Shirin har nettopp flyttet inn i et eldre hus utenfor byen med kjæresten Fredrik og sønnen Lucas. Alt er fredelig og idyllisk, men når Fredrik har dratt på reise med sin nye jobb, begynner Shirin å høre rare lyder fra det ubebodde nabohuset…

Wendy

Premiere 8. januar 2021

En tidløs fortelling fra den Oscar-nominerte regissøren til Beasts of the Southern Wild – Den klassiske historien om Peter Pan i en ny utkledning! Wendy drar på reise med vennene sine til en øde øy, som er både mystisk og vakker. Her møter de den karismatiske gutten Peter.

Operasjon Nordpolen

Premiere 25. desember 2020

Bli med Svippen på eventyr! Selv en liten rev kan bli en stor helt! Det er opp til Svippen og hans skrullete gjeng med kompanjonger å sette en stopper for Otto Von Walruss sine planer en gang for alle.

I trygge hender

Premiere 25. desember 2020

Nyfødte Theos usikre fremtid ligger i myndighetenes hender, da den unge moren velger å adoptere ham bort like etter fødsel. Samtidig har den ufrivillige barnløse Alice kjempet i ti år for å bli mor og øyner håp om å bli Theos adoptivmor. Men da den biologiske moren ombestemmer seg, er det ikke kun Theos skjebne som er på spill.

Sannheten

Premiere 15. januar 2021

Mesterregissøren og Gullpalmevinneren Hirokazu Kore-eda (Shoplifters) er tilbake med et nytt mesterverk med Catherine Denevue, Juliette Binocche og Ethan Hawke i hovedrollene. Sannheten var åpningsfilm på Venezia Film Festival.

Escape From New York

Premiere 2021

Få filmer har blitt plagiert så mye som John Carpenters banebrytende actionklassiker Escape from New York med Kurt Russell. Filmen fyller nå 40 år og feires med en nyrestaurert versjon.

Host

Premiere 18. desember 2020

På grunn av covid-19 er Storbritannia stengt. Folk må holde seg hjemme, og for å unngå å dø av kjedsomhet bestemmer seks venner seg for å gjennomføre en seanse via Zoom. De får hjelp av mediumet Seylan, men noe går forferdelig galt underveis.

The Eight Hundred

Premiere 11. desember 2020

Når den livlige og unge Frank, en evakuert gutt fra London, adopteres inn i hennes verden er hun fast bestemt på å bli kvitt han. Men hans uskyldighet, mot og nysgjerrighet vekker til live Alices dypt begravde følelser.