Kommende premierer

Host

Premiere 18. desember 2020

På grunn av covid-19 er Storbritannia stengt. Folk må holde seg hjemme, og for å unngå å dø av kjedsomhet bestemmer seks venner seg for å gjennomføre en seanse via Zoom. De får hjelp av mediumet Seylan, men noe går forferdelig galt underveis.

En julegave fra gatekatten Bob

Premiere 27. november 2020

Basert på de bestselgende bøkene som ble til den internasjonale hitfilmen «En gatekatt ved navn Bob»  som følger James og hans beste venn, Bob på deres reise sammen.

Wendy

Premiere 20. november 2020

En tidløs fortelling fra den Oscar-nominerte regissøren til Beasts of the Southern Wild – Den klassiske historien om Peter Pan i en ny utkledning! Wendy drar på reise med vennene sine til en øde øy, som er både mystisk og vakker. Her møter de den karismatiske gutten Peter.

The Eight Hundred

Premiere 11. desember 2020

The Eight Hundred er basert på en sann i historie om Kina’s 800 modigste krigere og heltene i Kompani 88 som står imot overmakten gjennom det ene harde angrepet etter det andre fra den Japanske hæren. 4 dager og 4 netter…

Palm Springs

Premiere 6. november 2020

Nyles og Sarah møtes i et bryllup i Palm Springs, og etter en dramatisk kveld som blant annet inkluderer utroskap, episke taler og maskerte menn med pil og bue, blir de fanget i en tidsloop der de opplever den samme dagen igjen og igjen.

The Painted Bird

Premiere 16. oktober 2020

En foreldreløs jødisk gutt reiser fra landsby til landsby på søken etter tilflukt under andre verdenskrig. Hvert sted er han tilsynelatende mindre velkommen enn det forrige.

Summerland

Premiere 9. oktober 2020

Når den livlige og unge Frank, en evakuert gutt fra London, adopteres inn i hennes verden er hun fast bestemt på å bli kvitt han. Men hans uskyldighet, mot og nysgjerrighet vekker til live Alices dypt begravde følelser.

Mysteriet Henri Pick

Premiere 25. september 2020

I et bibliotek i Bretagne finner en ung redaktør et fremragende og fantastisk manus. Teksten er signert den avdøde og lokale pizzabakeren Henri Pick, som ifølge hans enke aldri skrev noe mer sofistikert enn en handleliste.