Kommende premierer

Blackberry

Premiere 13. oktober 2023

To helt ubeslektede gründere – den famlende oppfinneren Mike Lazaridis og den iskalde selgeren Jim Ballsillie – slår seg sammen bak dingsen som skulle bli en verdensomspennende suksess i rakettfart. Men smarttelefonrevolusjonen innhenter dem på høyden av fallet, og landingen er alt annet enn pen.

Expendables 4

Premiere 22. september 2023

Bevæpnet med alt av våpen de kan få tak i og ferdighetene til å bruke dem, er The Expendables verdens siste forsvarslinje og teamet som blir kalt inn når alle andre alternativer har feilet. Men nye teammedlemmer med nye kampsport-stiler og taktikker kommer til å gi «nytt blod» en helt ny mening.

In the Land of Saints and Sinners

Premiere 6. oktober 2023

I en avsidesliggende irsk landsby blir en leiemorder tvunget til å kjempe for tilgivelse etter et liv med synder. Men hvilken pris er han villig til å betale? «In the Land of Saints and Sinners» er det noen synder som ikke kan begraves.

Operation Napoleon

Premiere 3. november 2023

Tre venner er på landets største isbre og oppdager et gammelt tysk fly som er begravd i isen. Vraket stammer fra andre verdenskrig og det viser seg at det er andre som har vært på jakt etter flyet, og oppdagelsen får uante konsekvenser for vennene.

Délicieux

Premiere 8. september 2023

Denne delikate og appetittvekkende filmen innkapsler skjønnheten i kjøkkenet, enten det er å skape eller konsumere. Dette er en komedie som gjør narr av aristokratene og deres livsstil, hvor den virkelige stjernen i filmen er selve maten.

Skolen med de magiske dyrene

Premiere 8. september 2023

Ida flytter til en annen by, og får det vanskelig da den populære jentegjengen bestemmer seg for å fryse henne ut, men blir venn med en annen outsider; Benni. En dag introduserer læreren elevene for Mortimer Morrison, som reiser jorden rundt på jakt etter magiske dyr. Ida og Benni blir så de første i klassen som får tildelt sine egne dyr eller sjelevenner, og sammen må de løse mysteriet om skoletyven.

Rebel

Premiere 25. august 2023

Filmen handler om to brødre som rives fra hverandre av radikalisering og ekstremisme i dette adrenalinfylte actioneposet om fremmedkrigere i Syria. Empatiske skildringer levendegjør og viser på en realistisk måte motivasjonene for valgene de tar.

Jeanne du Barry

Premiere 3. november 2023

Jeanne Bécu ble født som datteren til en fattig syerske i 1743, men bruker sin intelligens og sjarm til å steg for steg klatre til de høyeste nivåene i samfunnet. Hun blir favoritten til kong Ludvig den 15.og dermed hans siste offisielle elskerinne. De blir vanvittig forelsket, og mot all anstendighet og etikette flytter Jeanne til Versailles, hvor forholdet hennes til kongen skandaliserer hoffet.

Cobweb

Premiere 25. august 2023

Åtte år gamle Peter plages om natten av mystisk og konstant banking fra innsiden av soveromsveggen – et bank som foreldrene insisterer på bare eksisterer i fantasien hans. Men Peters skrekk intensiveres, og han blir stadig mer overbevist om at foreldrene hans skjuler en forferdelig og dødelig hemmelighet, som har blitt fanget inne i veggene.

God is a Bullet

Premiere 28. juli 2023

Handlingen følger politietterforskeren Bob Hightower som finner sin ekskone myrdet og datteren kidnappet av en satanistisk kult. Frustrert over offisielle etterforskningers manglende resultater, tar Bob saken i egne hender.

Nostalgia

Premiere 7. juli 2023

Hvordan føles det å returnere til hjembyen – et sted man ikke har besøkt på flere år? Etter 40 år i selvvalgt eksil reiser Felice tilbake til Napoli – byen som dannet rammen om livet hans de første femten årene av livet hans. Felice opplever at det nye og det gamle Napoli smelter sammen i bevissthet, hvor minner går hånd i hånd med fremgang og utvikling.

Jeg elsker også deg

Premiere 30. juni 2023

Den middelaldrende Sara ser livet hennes sakte komme ut av kontroll når hun plutselig faller for en annen og noe yngre mann, sin tidligere partner. Ting blir ytterligere komplisert av det faktum at denne mannen er bestevennen til hennes nåværende livspartner.