Kommende premierer

Somliga går med trasiga skor

Premiere 26. april 2024

Nesten førti år etter hans død er Cornelis Vreeswijk fortsatt et av svensk musikks største ikoner. Ved hjelp av nyoppdaget arkivmateriale tegner denne dokumentaren et nært portrett av en kunstner som inntil slutten ønsket å gi stemme til samfunnets svake og ødelagte.

Nattevakten

Premiere 17. mai 2024

In order to finance his law studies, Martin starts as a night watchman in a mortuary. When the victims of a serial killer of prostitutes are deposited there, scary things begin to happen. Therefore and because of a strange bet with his fellow student Jens, the police begins to think he is the murderer.

The New Boy

Premiere 7. juni 2024

I et avsidesliggende kloster i 1940-tallets Australia, drives et hjem for foreldreløse aboriginske barn av nonnen søster Eileen. En ny gutt står igjen midt på natten – en gutt som ser ut til å ha spesielle krefter.

Boy Kills World

Premiere 3. mai 2024

Boys familie blir myrdet, hvoretter han trenes opp av en mystisk sjaman til å bli en dødelig kriger.

Nina og pinnsvinets hemmelighet

Premiere 31. mai 2024

10 år gamle Nina har alltid fylt fantasien med pappas historier om pinnsvin. Men når han mister jobben, begynner Nina å bekymre seg for fremtiden til familien hennes. Etter å ha hørt rykter om en skatt gjemt av den gamle fabrikkens sjef, bestemmer Nina og hennes bestevenn Mehdi seg for å gå på skattejakt, for å dele skatten mellom pappaen og hans medarbeidere. Et utrolig eventyr begynner…

The Sweet East

Premiere 31. mai 2024

Etter at Lillian stikker av fra en skoletur til Washington D.C., begir hun seg ut på en surrealistisk reise, hvor hun blant annet møter anarkistiske pønkere, konspiratoriske nynazister, radikale muslimer, narsissistiske filmfolk og et satirisk polarisert samfunn.

De uønskede

Premiere 24. mai 2024

I en forstad til Paris blir falleferdige kommunale blokker revet en etter en, uten tanke på andre alternativ for beboerne. I en rivningsklar blokk leder leietakeren Haby kampen for å bevare hjemmene til familiene der. Hovedmotstander er den nyutnevnte borgermesteren og familielegen Pierre, som raskt oppdager at han har tatt seg vann over hodet i dette vervet.

Bøndene

Premiere 30. august 2024

I en polsk landsby sent på 1800-tallet ønsker bygdas rikeste bonde, Maciej, å gifte seg med den vakre, unge Jagna. Hun har imidlertid et godt øye til Maciejs sønn, Antek. Jagna ønsker å leve livet på sine egne premisser, noe som skaper misnøye blant befolkningen på landsbygda.

Sylvanian Families

Premiere 19. juli 2024

Alle gleder seg til Stjernefestivalen, men Freya fra familien Sjokoladekanin er bekymret. Mammaen hennes har bursdag samme dag som festivalen, og Freya klarer ikke finne på en fin gave til henne. I tillegg har Freya fått i oppgave å velge Årets Tre. Vil hun lykkes med å finne en gave til mammaen sin og velge Årets Tre?

Hviskende sand

Premiere 12. juli 2024

Banel og Adama er bosatt i en avsidesliggende landsby i Senegal, har vært gift i et år og er vilt forelsket i hverandre. Etter at Adamas bror dør, forventes det at han overtar rollen som landsbysjef. Kombinert med landsbyens tradisjoner byr dette på store utfordringer for det unge paret.

Club Zero

Premiere 16. august 2024

Handlingen utspiller seg på en prestisjetung skole, der en gruppe elever først får kostholdet sitt og deretter livene sine snudd på hodet av en nyansatt ernæringsfysiolog. Frøken Novak er spesialist på såkalt «conscious eating», en praksis som – med tilstrekkelige mengder tid og selvdisiplin – gjør kroppen selvforsynt med næring slik at man ikke trenger å spise i det hele tatt.

Skolen med de magiske dyrene 2

Premiere 6. september 2024

Ida og Benni går fremdeles på Østre skole. Forrige gang vi besøkte dem fikk de for første gang sine magiske dyr som er deres sjelevenner. Denne gangen må de få hjelp av de magiske dyrene til å løse gåten om hvorfor det dukker opp mystiske hull på skolens område.