Kommende premierer

Beau is afraid

Premiere 28. april 2023

Beau Is Afraid er en kommende amerikansk surrealistisk skrekkfilmkomedie skrevet, regissert og produsert av Ari Aster. Her møter vi skuespillere som Joaquin Phoenix, Nathan Lane, Patti LuPone, Amy Ryan og Kylie Rogers.

Vakre sinn

Premiere 14. april 2023

40 år gamle Igor Parat ble født med spastisk lammelse og har derfor, til tross for sin lynende intelligens, problemer med å snakke. Dette har gitt ham sosiale utfordringer. En dag blir han involvert i en trafikkulykke, hvor han møter sin diametrale motsetning, den 58 år gamle begravelsesagenten Louis Caretti.

R.M.N.

Premiere 12. mai 2023

Matthias jobber på et slakteri i Tyskland. På jobb er han en hundset gjestearbeider som ikke får fri for å ringe hjem. Hjemme i den rumenske landsbyen er posisjonen snudd på hodet. Opprinnelig er han tilsynelatende rom, men adoptert inn i en respektert familie.

Peter von Kant

Premiere 3. mars 2023

Peter von Kant er en suksessfull filmregissør som verbalt misbruker og utnytter sin mangeårige, stumme assistent Karl, både for arbeid og som sin personlige butler. Når von Kant introduseres for den vakre, unge Amir, faller han pladask. Den store regissøren ser en lys fremtid for sitt nye, flammende håp og garanterer ham en stor fremtid som skuespiller.

Asterix & Obelix i Dragens Rike

Premiere 17. februar 2023

Den eneste datteren til den kinesiske keiseren Han Xuandi, rømmer fra en streng prins og søker hjelp hos Gallerne og de to tapre krigerne Asterix og Obelix.

Den elskverdige sjefen

Premiere 6. januar 2023

En fabrikk som produserer industrielle vekter venter besøk av en komité som potensielt kan gi dem en høythengende hederspris. Samtidig havner flere av de ansatte i trøbbel, og sjefen forsøker å kamuflere den ene katastrofen etter den andre.

Min vakre stjerne

Premiere 25. desember 2022

Sang-hyeon driver et vaskeri og jobber som frivillig ved kirken, hvor hans venn Dong-soo jobber. De to driver også en illegal forretning sammen: Sang-hyeon stjeler en gang i blant barn fra kirkens Baby Box sammen med Dong-soo og deretter selger de barnet på det svarte markedet for adopsjon. Men når en ung mor kommer tilbake etter å ha levert barnet sitt i en av boksene, oppdager hun dem og bestemmer seg for å bli med de på en biltur for å intervjue potensielle foreldre.

Nitram

Premiere 9. desember 2022

Den uflidde unge mannen har ingen venner, ingen manerer og til naboenes store fortvilelse er han besatt av fyrverkeri. Det verken naboene, de rådville foreldrene eller resten av befolkningen på den australske øyen Tasmania vet, er at Nitrams manglende respekt for menneskene rundt ham snart skal eskalere drastisk.