Kommende premierer

Child’s Play

Premiere 19. juli 2019

A contemporary re-imagining of the 1988 horror classic, Child’s Play follows Karen, a single mother who gifts her son Andy a Buddi doll, unaware of its more sinister nature.

Mysteriet Herr Link

Premiere 14. juni 2019

Animasjonsfilmen ‘Mysteriet Herr Link’ handler om Sir Lionel Frost, som anser seg selv som regjerende verdensmester som etterforsker innenfor myter og monstre. Problemet er bare at hans kollegaer ikke anerkjenner hans fag.

Ansiktet

Premiere 17. mai 2019

I hjembyen er Jacek kjent som en rebell og en outsider, og når han og hans vakre kjæreste entrer dansegulvet skygger alle andre banen. Jacek liker heavy metal, hunden sin og jobben som byggearbeider, men når han blir offer for en stygg arbeidsulykke…

Det ville pæretreet

Premiere 3. mai 2019

Sinan er i ferd med å avlegge eksamen for å bli lærer, et yrke som i Tyrkia gir høy status og er forbundet med akademia på et høyere nivå enn i Norge.  I den anledning bestemmer han seg for å tilbringe noe dødtid hjemme i kystbyen Çanakkale.

Hellboy

Premiere 12. april 2019

Superheltfilmen ‘Hellboy’ er et reboot av fortellingen om den djevelske helten Hellboy basert på Mike Mignolas tegneserie. Denne gangen reiser den røde demonen til England, hvor han skal ta opp kampen mot heksen Nimue the Blood Queen.

Den Fantastiske Reisen til Fakiren som gjemte seg i et IKEA-skap

Premiere 5. april 2019

Aja har levd hele livet i Mumbai. Han opptrer på gatene, svindler turister og folk tror at han har spesielle magiske krefter. Når moren hans dør, drar han til Paris for å finne sin far med en falsk 100 euro-seddel i lomma.

Helan & Halvan

Premiere 15. mars 2019

Dette er fortellingen om verdens største komikerpar og bestevenner, Stan Laurel og Olivier Hardy, som i Norge er kjent som Helan og Halvan. De to morsomste mennene i hele filmhistorien erobret Hollywood med sine banebrytende karakterer og komiske timing.

Climax

Premiere 8. februar 2019

20 dansere samles i en trenings-camp på en nedlagt kostskole midt ute i skogen. Efter endt trening møtes de omkring en stor bolle sangria. Snart tar stemningen en uventet vending…