Kommende premierer

DNA

Premiere 9. april 2021

Det er sommer i Paris, og byen ligger øde. Neige besøker regelmessig sin elskede algeriske bestefar på gamlehjemmet. Hun er omgitt av sin utvidede familie – brødre, søster, tante, mor. Forholdet mellom dem er vanskelig, fylt av sinne og bitterhet.

Tove

Premiere 16. april 2021

Helsinki, 1945. Krigen er over og kunstneren Tove Jansson er fylt med en følelse av frihet både i kunsten og i det sosiale livet. Toves lengsel etter frihet blir testet når hun møter teatersjef Vivica Bandler.

Yakari på nye eventyr

Premiere 14. mai 2021

Yakari, den lille Sioux-gutten som kan snakke med dyr, så dagens lys i 1969 og ble skapt av sveitseren André Jobin og Claude de Ribaupierre. Serien ble en umiddelbar suksess, og seriealbumene (oversatt til 17 språk, inkludert norsk) er blant de mest solgte i det fransk-belgiske seriens under.

Ainbo – Amazonas vokter

Premiere 21. mai 2021

Ainbo er en glad og aktiv jente født og oppvokst i en landsby i Amazonas dypeste jungel. En dag oppdager hun at skogen- den dyrebare regnskogen- er truet av ødeleggelse fra grådige mennesker som vil hugge den ned!

Herself

Premiere 23. april 2021

Herself er et ekstremt aktuelt portrett av konsekvensene av vold i hjemmet og et byråkratisk system som ikke fungerer, men også en hyllest til mot og ekte vennskap mellom sårbare kvinner.

Siste streif av kjærlighet

Premiere 30. april 2021

Et hjertevarmt og inderlig komedie-drama om å finne kjærligheten i livets høst, som samtidig markerer den prisbelønte britiske forfatteren og regissøren Paul Morrisons comeback til det store lerretet.

Bien Maja og det gylne egget

Premiere 12. februar 2021

Bien Maja er tilbake med nye eventyr og overraskelser for hele familien. Maja og Willy kjeder seg når de flyr ut av dvale, men snart havner de i et topphemmelig oppdrag.

The Dissident

Premiere 26. mars 2021

I denne rystende og kritikerroste dokumentaren kaster regissør Bryan Fogel lys over mordet på den saudiarabiske Washington Post-journalisten og aktivisten Jamal Khashoggi.

Sannheten

Premiere 12. februar 2021

Mesterregissøren og Gullpalmevinneren Hirokazu Kore-eda (Shoplifters) er tilbake med et nytt mesterverk med Catherine Denevue, Juliette Binocche og Ethan Hawke i hovedrollene. Sannheten var åpningsfilm på Venezia Film Festival.

Escape From New York

Premiere 2021

Få filmer har blitt plagiert så mye som John Carpenters banebrytende actionklassiker Escape from New York med Kurt Russell. Filmen fyller nå 40 år og feires med en nyrestaurert versjon.

Shadow in the Cloud

Premiere 5. februar 2021

From the Producer of DEADPOOL 2 and ATOMIC BLONDE. Theater are Monsters around us. And a Fighter within us. «An absolute blast»….

Andre siden

Premiere 22. januar 2021

Shirin har nettopp flyttet inn i et eldre hus utenfor byen med kjæresten Fredrik og sønnen Lucas. Alt er fredelig og idyllisk, men når Fredrik har dratt på reise med sin nye jobb, begynner Shirin å høre rare lyder fra det ubebodde nabohuset…