Kommende premierer

Hellboy

Premiere 12. april – 2019

Superheltfilmen ‘Hellboy’ er et reboot av fortellingen om den djevelske helten Hellboy basert på Mike Mignolas tegneserie. Denne gangen reiser den røde demonen til England, hvor han skal ta opp kampen mot heksen Nimue the Blood Queen.

Den Fantastiske Reisen til Fakiren som gjemte seg i et IKEA-skap

Premiere 5. april 2019

Aja har levd hele livet i Mumbai. Han opptrer på gatene, svindler turister og folk tror at han har spesielle magiske krefter. Når moren hans dør, drar han til Paris for å finne sin far med en falsk 100 euro-seddel i lomma.

Helan & Halvan

Premiere 15. mars 2019

Dette er fortellingen om verdens største komikerpar og bestevenner, Stan Laurel og Olivier Hardy, som i Norge er kjent som Helan og Halvan. De to morsomste mennene i hele filmhistorien erobret Hollywood med sine banebrytende karakterer og komiske timing.

Baby Jane

Ny dato! Utsatt til 4. oktober 2019

Jonna ankommer Helsinki og alt er nytt og spennende. Hun nyter sin nye frihet inntil hun blir angrepet av en mann midt på natten. Piki på 30 år, en kvinne med mørke og intense øyne, kommer til unnsetning.

Shoplifters

Premiere 18. januar 2019

En varm skildring av en familie utenom det vanlige som har mange hemmeligheter, og som må gå uortodokse veier for å få endene til å møtes.
Filmen vant Gullpalmen under Filmfestivalen i Cannes, 2018.

Climax

Premiere 8. februar – 2019

20 dansere samles i en trenings-camp på en nedlagt kostskole midt ute i skogen. Efter endt trening møtes de omkring en stor bolle sangria. Snart tar stemningen en uventet vending…

The Prodigy

Premiere 22. februar 2019

Unge Miles’ forstyrrende oppførsel signaliserer at en ond og muligens overnaturlig kraft har tatt over kroppen hans. I frykt for sin egen og sin manns sikkerhet, må Sara sette bort sine morsinstinkter.

Ben is Back

Premiere 8. februar 2019

Den 19-årige Ben kommer uventet hjem til sin familie på julaften. I løpet av et turbulent døgn settes en mammas uendelige kjærlighet til sin sønn på prøve når hun gjør alt i sin makt for å holde ham trygg.