Kommende premierer

The Man Who Sold His Skin

Premiere 1. oktober 2021

Sam Ali, en ung sensitiv og impulsiv syrer, flykter til Libanon for å unnslippe borgerkrigen i hjemlandet. For å kunne reise til Europa og leve med sitt livs kjærlighet godtar han å få ryggen tatovert av en av verdens mest banebrytende samtidskunstnere.

Creation Stories

Premiere 24. september 2021

Etter en beinhard oppvekst i Glasgow fant Alan McGee sitt kall i musikkmiljøet i London, hvor han i 1983 grunnla Creation Records – Det legendariske plateselskapet som utga The Jesus and Mary Chain, Primal Scream, My Bloody Valentine og ikke minst Oasis.

Modre

Premiere 10. september 2021

Et par som lever et rolig liv i Japan med sin adoptivsønn, får plutselig en telefon fra en kvinne som krever å få barnet sitt tilbake. De to mødrene konfronteres med selve kjernen i fødsel, adopsjon og moderskap i en berg-og-dalbane av følelser.

Akira

Premiere 3. september 2021

Akira er skrevet og spilt inn i 1988, og utspiller seg i et postapokalyptisk Neo-Tokyo i 2019 hvor unge rebeller, enkelte med overnaturlige evner, kjemper for å overleve.

Herself

Premiere 9. juli 2021

Herself er et ekstremt aktuelt portrett av konsekvensene av vold i hjemmet og et byråkratisk system som ikke fungerer, men også en hyllest til mot og ekte vennskap mellom sårbare kvinner.

First Cow

Premiere 14. mai 2021

Oregon, 1820-tallet: En omreisende kokk og en ambisiøs kineser møtes ved en tilfeldighet under gullrushet, og før de vet ordet av det har de både et usvikelig vennskap og en uslåelig forretningsplan…

Hitman’s Wife’s Bodyguard

Premiere 16. juli 2021

Verdens sprøeste og mest dødelige par – livvakten Michael Bryce og snikmorderen Darius Kincaid – er tilbake på nok et livsfarlig oppdrag. Fortsatt uten lisens og under gransking, er Bryce tvunget til å hjelpe Darius’ enda mer ustabile kone, den internasjonalt beryktede svindleren Sonia Kincaid.

Werewolves Within

Premiere 2. juli 2021

En krangel om en foreslått rørledning splitter den lille byen Beaverfield, og en snøstorm som sprerrer innbyggerne inne sammen i det lokale vertshuset. Filmen er en adapsjon av videospillet hvor varulver angriper en liten by.

DNA

Premiere 9. april 2021

Det er sommer i Paris, og byen ligger øde. Neige besøker regelmessig sin elskede algeriske bestefar på gamlehjemmet. Hun er omgitt av sin utvidede familie – brødre, søster, tante, mor. Forholdet mellom dem er vanskelig, fylt av sinne og bitterhet.

The Dissident

Premiere 26. mars 2021

I denne rystende og kritikerroste dokumentaren kaster regissør Bryan Fogel lys over mordet på den saudiarabiske Washington Post-journalisten og aktivisten Jamal Khashoggi.

The Book of Vision

Premiere 25. juni 2021

Eva forlater sin strålende karriere som lege for å studere medisinsk historie ved et avsidesliggende universitet. Hun ønsker å fokusere på sin egen natur, kroppen, sykdommen og skjebnen.

På kanten av livet

Premiere 18. juni 2021

Arthur og César har vært venner siden barndommen. Når Arthur forteller ham at han har kreft, bestemmer César seg for å flytte inn hos vennen sin for å hjelpe ham med å gjennomføre alle de tingene han alltid har ønsket å gjøre før han dør. Men det er en hake ved det hele: Det er ikke Arthur som er syk…