Kommende premierer

Climax

Premiere 8. februar – 2019

20 dansere samles i en trenings-camp på en nedlagt kostskole midt ute i skogen. Efter endt trening møtes de omkring en stor bolle sangria. Snart tar stemningen en uventet vending…

The Prodigy

Premiere 22. februar 2019

Unge Miles’ forstyrrende oppførsel signaliserer at en ond og muligens overnaturlig kraft har tatt over kroppen hans. I frykt for sin egen og sin manns sikkerhet, må Sara sette bort sine morsinstinkter.

Ben is Back

Premiere 8. februar 2019

Den 19-årige Ben kommer uventet hjem til sin familie på julaften. I løpet av et turbulent døgn settes en mammas uendelige kjærlighet til sin sønn på prøve når hun gjør alt i sin makt for å holde ham trygg.

Shoplifters

Premiere 18. januar 2019

En varm skildring av en familie utenom det vanlige som har mange hemmeligheter, og som må gå uortodokse veier for å få endene til å møtes.
Filmen vant Gullpalmen under Filmfestivalen i Cannes, 2018.

What Keeps You Alive

Premiere 4. januar – 2019

Hvor godt kjenner man egentlig et annet menneske? Til og med de som står oss aller nærmest kan ha mørke hemmeligheter som man aldri kunne forestille seg.

Satan’s Slaves

Premiere 30. november – 2018

En hjemsøkt familie. Et gammelt hus ved kirkegården. En bestemor i rullestol, spøkelser, demoner og en pakt med styggen sjøl. Satan’s Slaves har mange elementer fra skrekkfilmmenyen på plass, inkludert tittelen.

Sommerfugler

Premiere 23. november – 2018

«Sommerfugler» finner sted i Hasanlar; en liten by i Tyrkia, hvor tre søsken møtes for første gang på lang tid, og de blir konfrontert med fortiden.
Et hysterisk morsomt og hjertevarmt drama av de sjeldne.

Matangi / Maya / M.I.A.

Premiere 16. november – 2018

A decade long documentary on one of the most controversial musicians/artists in the world.

Vinneren av Special Jury Prize Award – Documentary – under årets Sundance Film Festival.