Summerland

- en intensiv og følsom reise om selvinnsikt, kjærlighet og vennskap.

Trailer

Filer til nedlasting

Video(mp4), digitale filmplakater, Facebook, Instagram, stillbilder m.m.

Trailer .mp3-format

Digitale posters

(åpne bildet, høyreklikk og last ned)

Facebook og Instagram

(åpne bildet, høyreklikk og last ned)

Stillbilder

(åpne bildet, høyreklikk og last ned)

Premiere

4. september 2020

 

Originaltittel

Summerland

 

Sjanger

Drama

 

Medvirkende

Gemma Arterton, Gugu Mbatha-Raw, Penelope Wilton

 

Regi

Jessica Swale

Forfatteren Alice (Gemma Arterton) er en sterk og selvstendig kvinne under den 2. verdenskrig, trukket tilbake ved de vakre klippene i det sørlige England. Hun fordyper seg i sitt arbeid, og hun er også veldig ensom etter å ha blitt såret av kjærligheten og en annen kvinne.

Når den livlige og unge Frank, en evakuert gutt fra London, adopteres inn i hennes verden er hun fast bestemt på å bli kvitt han. Men hans uskyldighet, mot og nysgjerrighet vekker til live Alices dypt begravde følelser. Alice lærer seg at sår kan lindres, og at alle fortjener en ny sjanse. Enhver kvinne har rett til å vite hvem hun er og hva hun vil.

Fra Englands sterkeste nye stemme, den Olivier prisvinnende forfatteren og regissøren Jessica Swale, inspirerer hun publikum med et ærlig og aktuelt tema – en intensiv og følsom reise om selvinnsikt, kjærlighet og vennskap.

Gemma Arterton (Quantum of Solace, Princess of Persia) Gugu Mbatha-Raw (Skjønnheten og Udyret) og Tom Courtenay (Doctor Zhivago, 45 Years) har hovedrollene i denne rørende historien om kjærlighetens utholdenhet i utfordrende tider.

Nasjonalitet

England

 

Språk

Engelsk

 

Lengde

139 min.

 

Produksjonsår

2019

 

Distribusjon

Another World Entertainment