The Lost King

”Sally Hawkins is Oscar-worthy in crowd-pleasing Ricardian tale”
– Evening Standard

Trailer

Filer til nedlasting

Video (mp4), digitale filmplakater, Facebook, Instagram, stillbilder m.m.

Plakat pdf-format (28 mb)

(høyreklikk og last ned)

Trailer mp4-format (122 mb)

(høyreklikk og last ned)

Digitale posters

(åpne bildet, høyreklikk og last ned)

Facebook og Instagram

(åpne bildet, høyreklikk og last ned)

Stillbilder

(åpne bildet, høyreklikk og last ned)

THE LOST KING FORTELLER DEN BEMERKELSESVERDIGE SANNE HISTORIEN OM HVORDAN EN «VANLIG» KVINNE OPPDAGET DE LENGE TAPTE LEVNINGENE ETTER KONG RICHARD III.

 

Premiere

7. oktober 2022

 

Originaltittel

The Lost King

 

Sjanger

Drama

 

Medvirkende

Sally Hawkins, Steve Coogan, Harry Lloyd

 

Regi

Phyllis Nagy

I THE LOST KING møter vi den Oscar-nominerte og Golden Globe-vinnende skuespillerinnen Sally Hawkins (The Shape of Water, Blue Jasmine, Happy-Go-Lucky) i hovedrollen som Philippa Langley.
Med Sally Hawkins er Steve Coogan (Helan & Halvan, Philomena) i rollen som Philippas ektemann, John Langley, og Harry Lloyd (Jernkvinnen) i rollen som Richard III.

Filmen gjenforener det Oscar-nominerte og BAFTA-vinnende kreative teamet bak suksessen og kritikerfavoritten, Philomena – regissør Stephen Frears og forfatterne Steve Coogan og Jeff Pope.

 

THE LOST KING forteller den bemerkelsesverdige sanne historien om hvordan en «vanlig» kvinne oppdaget de lenge tapte levningene etter kong Richard III.

 

I 2012, etter å ha vært tapt i over 500 år, ble restene av kong Richard III oppdaget under en parkeringsplass i Leicester. Søket ble administrert av en amatørhistoriker, Philippa Langley. Hennes forskning ble møtt med uforståelse av hennes venner og familie og med skepsis av eksperter og akademikere. THE LOST KING er den sanne historien om en kvinne som nektet å bli ignorert og tok på seg kampen mot landets mest eminente historikere, og tvang dem til å tenke på nytt om en av de mest kontroversielle kongene i Englands historie.

Nasjonalitet

Storbritannia

 

Språk

engelsk

 

Lengde

108 minutter

 

Produksjonsår

2022

 

 

Distribusjon

Another World Entertainment