The Survivor

EN STERK HISTORIE OM EN UBEGRIPELIG STERK MANN!

Trailer

Filer til nedlasting

Video (mp4), digitale filmplakater, Facebook, Instagram, stillbilder m.m.

Plakat pdf-format (24 mb)

(høyreklikk og last ned)

Trailer mp4-format (747 mb)

(høyreklikk og last ned)

Digitale posters

(åpne bildet, høyreklikk og last ned)

Facebook og Instagram

(åpne bildet, høyreklikk og last ned)

Stillbilder

(åpne bildet, høyreklikk og last ned)

«This is not a boxing film. Rather, it’s about moral dilemmas, the will to survive and moving beyond the past.»
– 
The Globe and mail

 

Premiere

15. juli 2022

 

Originaltittel

The Survivor

 

Sjanger

Drama / Biografi

 

Medvirkende

Colton Underwood, Jodie Sweetin and Eboni K. Williams

 

Regi

Barry Levinson

Historien finner sted like etter andre verdenskrig, hvor vi møter bokseren Harry Haft. Gjennom krigen satt han i fangenskap i Auschwitz, hvor han overlevde med å sloss mot andre fanger som underholdning for SS offiserene. Han er nå hjemsøkt av skyld på grunn av de grusomme minnene. Dette får han til å bruke ferdighetene han opparbeidet i fangenskap til å opptre i høyprofilerte bokse matcher mot datidens legender, slik som Rocky Marciano, for å finne tilbake til sin første kjærlighet som ble revet fra han under krigen.

 

Filmen følger Harrys skyldfølelse og skam etter krigen, hvor han daglig kjemper egne demoner gjennom grusomme minner han ikke klarer å riste av seg. Hver seier han fikk i fangenskap ble til et dypere hull, fylt av skam og smerte. Men Harry er en kriger og håper hans berømmelse og utrolige livshistorie vil fange oppmerksomheten til kvinnen han engang elsket, før han ble revet fra henne under krigen og plassert i fangenskap. Forhåpentligvis har hun overlevd krigen og klarer å finne tilbake til han.

REGISSØR
Regissøren Barry Levinson er mannen bak mesterverk slik som «Rain Man» hvor han selv vant oscar for beste regissør. Rain man vant ytterligere 3 oscar og var nominert til hele 8 titler. I tillegg har Barry regissert filmer som, «Good Morning Vietnam», «Wag the Dog» og «Bugsy», som ble nominert til hele 10 oscar og vant to. Han var vist gang på gang at han kan lage filmer som treffer publikum på et utrolig bredt følelsesspekter og «The Survivor» er slett ingen unntak. Her har han samlet en fantastisk rekke skuespillere som gjør en fantastisk prestasjon. Peter Sarsgaard gjør det fantastisk som den grusomme SS offiseren, men kronen går til Ben Foster som leverer en prestasjon i verdensklasse.

Nasjonalitet

USA / Ungarn / Canada

 

Språk

engelsk

 

Lengde

132 minutter

 

Produksjonsår

2022

 

Aldersgrense

15 år

 

Distribusjon

Another World Entertainment