Wendy

En tidløs fortelling fra den Oscar-nominerte regissøren til Beasts of the Southern Wild

Trailer

Filer til nedlasting

Video (mp4), digitale filmplakater, Facebook, Instagram, stillbilder m.m.

Trailer .mp4-format (148 mb)

(høyreklikk og last ned)

Plakat, jpg-fil (4 mb)

(høyreklikk og last ned)

Digitale posters

(åpne bildet, høyreklikk og last ned)

Facebook og Instagram

(åpne bildet, høyreklikk og last ned)

Stillbilder

(åpne bildet, høyreklikk og last ned)

Den klassiske historien om Peter Pan i en ny utkledning!

 

 

Premiere

8. januar 2021

 

Originaltittel

Wendy

 

Sjanger

Eventyr, drama

 

Medvirkende

Devin France, Yashua Mack, Gage Naquin

 

Regi

Benh Zeitlin

En tidløs fortelling fra den Oscar-nominerte regissøren til Beasts of the Southern Wild – Den klassiske historien om Peter Pan i en ny utkledning!

 

Wendy drar på reise med vennene sine til en øde øy, som er både mystisk og vakker. Her møter de den karismatiske gutten Peter. Den mystiske gutten sverger at så lenge de er på denne øya, vil de aldri vokse opp. Uten tilsyn av voksne drar barna på eventyr over hele verden der de hopper av steiner, svømmer i sjøen og løper med vinden. Men moroa slutter brått når en gruppe sjømenn dukker opp. Når Wendy begynner å savne moren sin, sliter hun med å bestemme seg om hun vil dra tilbake til familien, eller bli på øya og nyte friheten og følelsen av evig ungdom- for alltid.

 

Wendy er et lidenskapsprosjekt for Benh Zeitlin, regissøren som rystet Sundance og deretter resten av verden med Beasts of the Southern Wild for nesten ti år siden. Den klassiske historien om Peter Pan får en ny utkledning. Tapt på en mystisk øy hvor aldring og tid ikke henger sammen, må Wendy kjempe for å redde familien, hennes frihet og ungdommens gledelige ånd fra det livsfarlige konseptet «å vokse opp». Dette er et fargerikt, energisk eventyr, skutt av den norske stjernefotografen Sturla Brandth Grøvlen, full av ekstravagante ideer og undring. Wendy gjør også et viktig poeng om barns tilknytning til naturen. Den falmer.

Nasjonalitet

USA

 

Språk

Engelsk

 

Lengde

111 min.

 

Produksjonsår

2020

 

Aldersgrense

12 år

 

Distribusjon

Another World Entertainment