Wheel of Fortune and Fantasy

Et nytt mesterverk fra regissøren av Oscar-vinneren og Gullpalme-vinneren DRIVE MY CAR.

Trailer

Filer til nedlasting

Video (mp4), digitale filmplakater, Facebook, Instagram, stillbilder m.m.

Plakat pdf-format (2 mb)

(høyreklikk og last ned)

Trailer mp4-format (130 mb)

(høyreklikk og last ned)

Digitale posters

(åpne bildet, høyreklikk og last ned)

Facebook og Instagram

(åpne bildet, høyreklikk og last ned)

Stillbilder

(åpne bildet, høyreklikk og last ned)

Vinner av Sølvbjørnen med Juryens Grand Prix

 

Premiere

26. august 2022

 

Originaltittel

Gûzen to sôzô

 

Sjanger

Drama

 

Medvirkende

Kotone Furukawa, Kiyohiko Shibukawa, Katsuki Mori, Fusako Urabe, Aoba Kawai, Hyunri

 

Regi

Ryûsuke Hamaguchi

Vi møter tre kvinner som befinner seg på forskjellige steder i livet, og blir kjent med dem gjennom forskjellige situasjoner de befinner seg i. Et uventet trekantdrama, et forførelsestriks med en bakenforliggende plan som mislykkes, et tilfeldig møte med en gammel venn som viser seg å være noe annet.

 

Med juryens spesialpris på årets Berlinale i kofferten, markerer Hamaguchi seg som en av de store stjernene på den asiatiske filmhimmelen. Ikke minst når han også leverer Drive My Car samme år i Cannes, hvor han vant prisen for beste manus. Som i hans andre filmer er denne dialogdrevet, og han evner å pirre oss som tilskuere med replikker som flyter treffsikkert og han skaper troverdige situasjoner som suger oss inn i universet hans på en mesterlig måte.

 

Hamaguchi er en kunstner som glitrer som forfatter, filmregissør og til og med musiker i sine egne filmer. Han har en flyt i sine tekster, en musikalitet, en forståelse for visuelt uttrykk og form, som gjør filmene hans til en sann glede å oppdage og la seg fascinere av.

REGISSØR

Ryūsuke Hamaguchi (f. 1978) fra Kanagawa er et av de største navnene i japansk filmindustri. Hamaguchi er utdannet ved Tokyo University of Arts, og har omtalt John Cassavetes’ filmer som sin kanskje største inspirasjonskilde som regissør. Han er kjent for Happy Hour (2015) og Asako I&II (2018), og med sine to filmer fra 2021 vant han både Sølvbjørn for juryens spesialpris i Berlin og manusprisen i Cannes.

Nasjonalitet

Japan

 

Språk

japansk

 

Lengde

121 minutter

 

Produksjonsår

2021

 

Aldersgrense

6 år

Distribusjon

Another World Entertainment